Saturday, June 18, 2011

Pesanan buat Blogger

kepada blogger2 yang singgah ke blog saya... jutaan terima kasih.... sebab blog saya tidaklah secantik blok anda... saya memang menghargai kepada sesiapa yang membaca blog saya... itu membuatkan saya menjadi malu... hehehe...

mestilah malu sebab ada seseorang yang nak mengetahui kisah hidup saya sebagai hamba ALLAH....

pesanan yang terpenting....
kalau nak follow saya biarlah ikhlas.... bukan sebab...
* ugutan...
* belas kasihan...
* sebab saya dah follow anda... anda follow saya balik...

-created by-

mood : tandatangan baru... cantikkan...:-)

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. alahai merendah diri betul mana der tak cantik... comey je akak tgk blog ni cun mcm tuan dia, btw form berapa skrg ni?

    p/s: sign tu comel ok!

    ReplyDelete
  2. hahahaha... terima kasih akak..sy skrang form 5...:-)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...