Friday, July 29, 2011

Anime untuk si Dia


sempena birthday Kak Hanis semalam, hari ini saya nak bagi satu hadiah khas untuknya. atas permintaan Kak Hanis,, saya tunaikan..

ini gambar anime Kak Hanis tau!
siap dengan warna Biru 
your favorite colour ^.^

p/s : minta maaf lah,, gambar tak berapa cantik sikit.. nasib baik dapat edit biar bagi lawa dan comel macam tuannya ^0^


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. kawaiinyer...
    lucky u hanis ahaks...
    u lukis guna software apa ek
    ke table tablet?

    ReplyDelete
  2. hanisah syg! wahhh teharunyaaaaaaa, terima kasih byk2... t ada masa akak letak kat blog k...take care my dear! sori busy pindah umah, ni pun belum setel, penat sgt, nak titun dah ni... hontou ni arigatou! hugs!!!

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...