Tuesday, July 19, 2011

Hati rasa terbakar bila berhadapan dengannya

ye,, memang terbakar hati ni... siapa lagi kalau bukan abangku seorang yang suka cari pasal...dah masalahnya aku dulu yang pinjam broadband dekat abang ipar... tiba2 dia pula nak pinjam... siap ugut lagi tu... betapa kejam.... arkkkhhhhh!!!! menjerit dekat blog pun tak guna.... ish,,, rasa nak tenyek2 je dia tu.... menyakitkan hati....

hah!!! kakcik baru je balik entah dari mana... dating agaknya... huh!!
tiba2 je tuduh orang main internet.... orang buka internet pun nak buat kerja.... in pun sempat buka blog kesayanganku ini.... sebab dah rindu tahap gila...( ye la tu... ) facebook??? tak sempat kot... project work add math pun belum siap.... nak nangis je... wuwuwww....

urm... hari ini orang sekeliling aku tuduh aku macam2...( kecuali kawan2 dekat sekolah,, my parents and sister yang sulung tu )... huhuhu,, sob..sob


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

2 comments:

  1. Wahhhh cantiknyaaaa header baru cun mcm tuan dia. Sabar eh biasalaah tu adik beradik, t tgk derng takde cpt2 gun a tenet tau

    ReplyDelete
  2. gadoh adik beradik biaselah...nt momen tu yg akan awk kenang bila berjauhan

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...