Monday, July 25, 2011

Local disk (D:) dah hilang!!!

huhuhu,, mood nangis ni... local disk dah hilang. aku tak tahu nak cari dekat mana... nasib baik aku dah jujur dekat kakcik yang semua maklumat tu hilang dan aku janji  akan cari balik maklumat2 yang hilang tu. sedihnya... banyak sangat picture2 yang hilang termasuk picture time kakak weeding and tunang. sedih gila! sampai aku sanggup tanya member2 aku yang gila komputer ni. adoi!

minta maaf lah. kepada sesiapa yang tahu untuk mencari balik semua maklumat tu.. minta sangat2 tunjuk ajar..
ni step2 masa aku hilangkan :-
  • aku tertekan Alt+F3,
  • then, dia loading,
  • lepas tu restart balik,
  • then, keluar skrin biru yang menggandungi kod2 enta apa entah,
  • then, aku buka balik my computer,
  • kosong! tak ada apa2,
nak menangis dibuatnya..=(

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. alamak cemana leh tertekan huhu akak pun tak reti bab2 comp ni, tak dpt nk tlg, harap2 leh recover balik k...jgn sedih2 bawa bertenang... mesti boleh recover balik tu...

    ReplyDelete
  2. alaa.. xpandai pulak bab2 comp ni.. bertenang2.. try tya member yg expert bab copm ni.. msti ada cara mcm mna nk dptkn balik tu.. =)

    ReplyDelete
  3. sori baru perasan shout box... oo nak bagi award eh... buat satu entri pastu g blog org tu inform pada dia ada award sila ambil di blog sekian2... harap2 faham... ganbatte! caner dh leh cover balik?

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...