Monday, July 11, 2011

sakit??

hari ni aku sakit... sakit2 sempat post entri... sebab semalam ada sukan tahunan kali ke 4 di stadium... masuk perbarisan dan akhirnya hujan... pening kepala... tapi yang paling sadis dan teruk... aku sakit dada, asyik terbatuk2, selsema.... sakit dada ni rasanya macam telan batu besar... mayak sakit woo... lagi2 time nak sendawa... Ya ALLAH,,, sakitnya... ibu tak tahu lagi... memang tak nak bagi tahu pun.... kalau bagi tahu pun bukan ibu nak percaya.... nanti ibu marah2... maklumlah... hari ini aku cuti.... ada je kerja yang nak kena buat... =,=

berita tergempar...
hari ini senarai calon PLKN dah keluar.... eleh,, aku mesti tak dapat punya... sebab abang aku dah tolong gantikan tempat aku...(thanks brother =)...)

sorry lorry,, aku dah janji nak post entri sukan tahunan 2011 aku... insyaALLAH,, sebab ni aku tengah nak berusaha untuk cari gambar aku yang pakai ala2 kimono... (yela tu!) koleksi gambar aku tak ada sebab masa tu aku pegang sepanduk.... mana sempat >_< .... dan pengalamannya, nanti aku story di entri lain.


mood : hurmmm,, sakit tak terkata... nanti petang ajak BFF aku pergi klinik la... YA ALLAH...
p/s : best friend for ever,, not boy friend for ever.... uweks..

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. sianya..odaijini k.. sesungguhnya sesuatu penyakit tu menghapuskan dosa...

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...