Sunday, July 24, 2011

Modul Item Berfokus 2

esok MIBF 2,, tapi layan blog pulak.. bagi aku menjelajah blog salah satu untuk aku cari ilmu atau maklumat... sejak aktif blog,, malas pulak nak buka fb... ada blog pun satu kelebihan juga. sebab kata penceramah dalam slot teknik menjawab bahasa melayu, banyakkan menulis untuk melatih diri buat karangan... betul tak?? tak lupa juga pesanan Kak Ain Maisara,, penulis novel. dia cakap, kalau nak berlatih menulis kena rajin tulis dekat blog.. rasa berbunga2 hati ini sebab aku juga rajin menulis. hehe(perasan!) dan banyak idea untuk menulis. tapi ada masalah kekangan waktu.

hurm, okey lah... nak stop ber'blog'ing sebab esokkan exam.. kalau SPM cemerlang, kot2 boleh ikut jejak Kak Hanis pergi Jepun ^_^ (ada harapan ke? sebab belajar kat jepun hanya yang ambil sains je =( ..tak ape lah, dapat melancong pun jadi lah)




Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. mestilah ada harapan, byk je kursus lain ditawarkan, cupa apply scholarship kat jepun... insyaAllah kalau ada rezeki pasti akan sampai jua...

    p/s: teruskn menulis k...mesti dah biasa tulis cerpen ni...

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...