Wednesday, July 27, 2011

Anime

chopp! hehe, buat kejutan sikit. 
bila tengok gambar2 anime, teringat pulak dengan cerita Shakugan no Shana.. (haha, betul tak ni. main taram je!)
cerita Fruits Basket, Quran High School, Detective Conan, Sailormoon, Dragon Ball, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, Card Capten Sakura, Naruto, dan macam2 lah,, (banyak sebenarnya.. tapi dah lupa, banyak masa zaman sekolah rendah) dan yang paling penting K-ON!!,, best gila cerita tu..



 

oppss, maaf sangat2 sebab ada gambar yang tidak sesuai untuk di pandang ^.^

komik! aku pun layan juga. ada masa tu, aku akan bertukar2 komik dengan kawan2 lain. kiranya kami ni kaki komik.. sebab sifat minat komik ni.. jadi lahirlah satu bakat semula jadi.. iaitu melukis ^.^


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. wahhhh akak tatau satu pom anime tu akak tau studio ghibli je hehe... wahh lukis la muka akak versi anime satu eh...

    ReplyDelete
  2. akak nak panggil apa eh kat awak takkan hanamiko kut... hilangkan word verification tu pergi dekat dashborad, ambil setting pastu cari comment, scroll ke bawah dia akan tanya word verification miko pilih no ok...ganbatte!

    ReplyDelete
  3. my dear hanisah eh eh nama kita hampr samala.. thank u for the wish, semoga ikatan yang terjalin berkekalan ye... all d best!

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...