Saturday, July 2, 2011

warkhhh!!!

eh?? asal aku menjerit ni... ceh, tak ada makna aku nak menjerit kat blog... buang tenaga, lagi2 buang 'karen' kat rumah bapak aku ni... heish... bukan apa,, aku menjerit pun sebab.... gara2 lompat tinggi... nak tengok gambarnya??? tak payah lah... malu... dah lah tak lepas... rupa lawak je lebih... hehehe... mati2 ingatkan lepas... lepas lompat tu,, tergolek2 macam ayam golek...hahaha... rasa macam mandi kat Sunway Lagoon... hahaha

hah!! lontar peluru... memang balingan aku hebat macam atlit sukan negara(ceh, berangan je lebih >_<) hahaha... hebat memang hebat... unfortunately,, BATAL... hahaha... sebel je... disebabkan aku ter'over' acting macam atlit... kaki aku masuk 'kawasan larangan' ceh... ayat gempaq... maksudnya, kaki aku terlebih garisan yang sepatutnya... heish... 2 kali peluang aku buat benda yang sama... hehe, cikgu siap pesan... ehemm... ehemm...(nak betulkan suara kejap...hehehe) kamu nanti masa pertandingan jangan buat macam tu...dah lah cantik... balingan hebat

hahaha... mestilah hebat... ceh,,

kawan siapa lah ni yang berangan kerjanya.... angkat tangan...

hah.. lupa nak cakap... hari ni ada 1sukan 1malaysia... masuk the book of rekod... harap2 muka aku masuk paper... hahaha

-created by-

mood : semalam sedih, hari ni pening kepala tahap maksimum, esok siapa tahu kan... hanya ALLAH yang merancang...

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

4 comments:

  1. takpe, at least berani mencuba, benda ni kan perlu banyak latihan...keep it up! wahhh bestnta nanti tunjuk kat blog k, akak nk tgk gak...

    ReplyDelete
  2. alamak baru pasan salah eja ahaha abaikan eh... miss typo hik2

    ReplyDelete
  3. hahaha,, x ape kak,, adik faham..hehehe,,,^_^

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...