Wednesday, December 21, 2011

~Bergembira~

bersama teman2... ana menjelajah di tepian pantai yang bernama Pantai Bagan Lalang, Banting... sebenarnya kami mengikuti program kerjasama dari masjid At-Taqwa anjuran sahabat masjid... program ini bernama KEM REMAJA SOLEHAH... pengalaman yang menyeronokkan... tapi ada satu pengalaman yang supper dupper... lori kontena masuk laut... tak caya tengok ni..
.
.
.
.
.
.
macam mana?? percaya tak.. gambar ni nampak kabur sebab ana guna camera dari phone je.. ^^

program ini kami dapat mengeratkan persahabatan antara kami... selain sahabat2 dari bukit kapar..(dari sekolah yang lain..)

MyNote: huwaaa.. kenapa blog ana nampak kecik je... :(


Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

4 comments:

  1. Wahhh seronoknye.. Aittt mcm mna lri kontena tuh keh msuk laut ? Terbabas ke ape ?

    ReplyDelete
  2. ok je blog tak kecik pun.. seronok eh dgn kawan2, huwaa cemana la leh masuk laut driver tu cedera ke?

    ReplyDelete
  3. @Cik TeN10
    sebenarnya, lori kontena tu masuk laut time air surut... hehehe, mereka tengah buat kerja mengorek pasir... hahaha... nampak pelik kan..

    ReplyDelete
  4. hanamiko,kenapa kawan anda yg bertudung coklat tu sahangat comel..?
    wakaka

    #akubintumudakir

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...