Friday, December 9, 2011

Plan Cuti Panjang

salam sejahtera buat penduduk dunia... hehehe,, dah lama tak update... kemana ana menghilang... ada orang cari ana tak?? hehe... jangan nak perasan... 

memang membosankan bila cuti panjang2 ni... tak tahu nak buat apa... nak pergi outing, tak pandai... bosan lah jalan2.. buat sakit kaki je... hehe,, berapa banyak bosan daa... okey, here the plan..

  1. Hasut orang suruh buat blog...
haha... jadi setan pula hasut-menghasut ni... bosanlah cuma ana je sorang yang jadi blogger dekat kelas... dulu ada seorang member jadi blogger,, tahun ni start buat blog dah terus bosan... pelik lah.. kan jadi blogger ni best.. kan?? kan?? ada seorang lagi member merupakan seorang blogger... dia lagi lama dari ana... tapi dia jarang update lah... tapi ana dah hasut anak sepupu... hahaha(ketawa orang jahat..)

     2.   Lukis komik...

lalalala... berangan nak lukis komik... lukis je boleh.. tapi tak pandai nak buat cerita... selalu buat komik tersangkut... tapi ada suatu masa dulu... ana ada buat komik.. menjadi sampai habis... hehehe,, bangganya.. tapi nak buat juga komik.. lepas siap je nak buli seseorang suruh scan komik ana... hah! boleh ana update komik... nak tak??

    3.  Baca novel...

baca novel salah satu hobi ana... tak payah susah2 nak beli, ana ada mak cik yang support novel... dia tu ada sealmari novel... berlambak2... lepas habis baca novel terus berangan... lepas tu berangan nak buat novel... ana pandai buat novel,, novel tersangkut dan tergantung.. hahahaha... cerita dah mantop... tapi tak tahu nak buat ayat yang gramatis... tu lah masalahnya... T.T

    4.   Melepak di Library...

library adalah rumah keduaku... dimana tak ada katil untuk tidur disitu...(hahaha... merepek pulak ana ni) eh, sebut pasal PS,, dah lama tak pergi PS Desa Bukit Kapar... rindu pulak dekat mak cik tu.. hehehe... ana dengan buku tak boleh dipisahkan...(jangan pisahkan aku dan dia..eh menyanyi pulak)

    5.   Online lama2...

ana suka menjelajah diseluruh dunia melalui internet... satu hari tak ada kemudahan ini rasa macam meletup dunia ana... bosannnn banget... jadi layan TV... tu pun terlampau terdesak... hehehe

cukup sampai disini.. nanti ana cerita lagi plan2 menggila ana...  muahhhaahahaha...

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

1 comment:

  1. ai pow hantu novel pow
    but stok novel yg beli dulu dah habis baca...smpi bc 3 4 kali
    so now baca eNovel jer la ngee

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...