Sunday, December 25, 2011

~Plan Cuti Panjang (Part 2)~

entry kali ni ana nak sambung kembali entry Plan Cuti Panjang (Part 1).. hehe,, macam filem pulak ada bahagian2 ni...



Plan Berjaya ^^

Plan pertama~
-->wot..wot.. ana berjaya! sungguh terharu sangat... ana berjaya menghasut kawan untuk membuat blog... 
sejak dia buat blog ni... ana dapat tahu ramai lagi rakan2 dari SAMNI yang ada blog... wow! dan makin bertambah dari semasa ke semasa...  ^^

Plan kedua
-->kerjaya sebagai pelukis komik hampir berjaya... tapi baru lima muka surat... kalau ada masa ana akan sambung melukis... sebenarnya bukan senang nak buat komik... kena banyak imej... kena banyak bayangan...  nak buat memek muka... jalan cerita... lukis gambar latar belakang... ish2.. banyak kerja... tapi kalau dah siap memang puas hati lah ^^

Plan ketiga
-->ada 2 atau 3 novel yang ana dah katam... tapi belum lagi terjah rumah makcik pinjam novel... hahaha... rasa2nya petang ni pergi kot... harap2 dia ada kat rumah... piss... sekarang ni, drama melayu banyak ambil dari novel... kan3..

Plan keempat
-->huwaaa.. ana belum lagi jejak kaki kat library... tak ada masa! menyampah! dah bertimbun-timbun kerinduan nak memeluk buku2 kat library... =(

Plan kelima
-->kawaii ^^ sekarang boleh online lama2... tanpa ada ganguan.. hahaha(abaikan benda ni... macam lawak dan tak best je..)

MyNote: bersambung next entry... Plan Cuti Panjang (Part 3)... malam tadi kan.. ana main MoneyDrop secara online... seriously.. rasa mengelabah... dah lah main 4 kepala... ana, kakcik, bapa, dan ibu... hahaha

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

3 comments:

  1. marvelous! hebatnya buat komik, enjoy puas2 n have fun k!

    ReplyDelete
  2. wahh, ni mesti ulat buku ni.. buat komiklah, bce novel lah.. dahyat2.. klu sye, x hbis2 on9.. muehehe!

    ReplyDelete
  3. ai jelez bab novel tue
    blk mesia nnt kena beli novel byk2 la

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...