Sunday, May 27, 2012

Apa dah Jadi...?

Bismillahirrahmanirrahim.

Ayahanda Nur Sakinah beri surat.
TAHNIAH! ANDA BERJAYA DI TEMPATKAN DI UPNM.
Erk? (dengan ekspresi wajah terkejut beruk)
Tapi.. tapi.. aku buat rayuan dekat UiTM. Apa kes? Oh tidak!! (sambil meraung tak hengat dunia serta buat muka tak percaya)

Eh! chop!

Apa yang anda fikirkan? Itu Cuma mimpi aku je. tak kan lah aku dapat dekat UPNM. Tak dapat bayangkan kalau aku jadi askar. Glup! Hehehe. mimpikan mainan syaitan. ^_^

lokasi :: sungai congkak, Hulu Langat


MyLittleNote :: entry pendek. Malas kot buat panjang2. Rasa macam tak ada pembaca. Hehe. have a nice weekdays everyone ^_~

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

24 comments:

  1. macam pula mimpinya... hahaha.. klakar la..

    ReplyDelete
  2. hahahaha...pe salahnya jadi askar pon.tough sket. :P

    ReplyDelete
  3. satt satttt try nak bayangkan awak jadi askar...hmmm

    ReplyDelete
  4. akak dulu nak sgt, bila masuk upm..nak apply jadi askar simpanan tu. Tapi mak & kakak tak bagi, nanti tak tutup aurat sempurna..tudung masuk dalam etc.

    akak ni sbnrnya jiwa lasak, suka askar sbb lasak. ^_^

    ReplyDelete
  5. mimpi ke? hehehe.. tp kalau kenyataan mcmn?

    ReplyDelete
  6. saya doakan awak dapat sambung study kat UiTM :)

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya dapat uitm ye. :)

    ReplyDelete
  8. Jauh beza tu Uitm dgn Upnm. Mesti awak dapat Uitm punya lah :)

    ReplyDelete
  9. moga impian itu tercapai...

    ReplyDelete
  10. Wakakaka... Sib baik.mimpi jer.. Kalau betul2?

    ReplyDelete
  11. wah. mpi jadi askar... =) lama xsinggah..baru hari ni online =)

    ReplyDelete
  12. apa salahnya pon jadi mat terap hihihi

    salam kenal2 yer

    ReplyDelete
  13. GANBatte Kudasai, Hanamiko-chan <3

    ^o^/

    ReplyDelete
  14. nasib baik mimpi je... insyaAllah doa byk2 k...

    ReplyDelete
  15. okay apa jadi askar...heheeh tak salah pun kan

    ReplyDelete
  16. okay apa jadi askar...heheeh tak salah pun kan

    ReplyDelete
  17. La..mimpi rupanya ye..
    Btw gudluck..semoga apa yang diinginkan akan tercapai..:)

    ReplyDelete
  18. cantik gambar.bokeh dah kelihatan tapi cuma tak sharp sangat..

    ReplyDelete
  19. rayuan uitm kuar bile ae?hehe

    ReplyDelete
  20. Ok apa upnm.. Alaun diorang banyaaaaaaaaak.. haha

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...