Saturday, May 12, 2012

Reunion...

masalah dah selesai. woyeh!
alhamdulillah. terima kasih kepada yang bagi pendapat tu. I really appreciate ^_~ thanks yauw~ haha. 

aku dah bincang pun dengan ibu. then, keluar pula keputusan muktamad. tak nak masuk matrik. stay dan tunggu result second intake upu. alhamdulillah. berkat istikharah, rasa lapang hati dan dada dengan keputusan aku tu. siap dengan senyuman tak lekang dibibir. ewahh. insyaAllah. doa2kan lah ye kawan2 ^_^

**********************

panjang bebenor intro itu tadi ek. hehe. actually, aku nak cerita pasal reunion.
sebelum kami bertaburan, bersepah di merata negeri. kami berkumpul pada 7 mei. orang putih kata apa? reunion? haha. yup. reunion. special reunion sebab makanan kami masak sendiri. pagi2 dah kena turun padang. rewang bak kata orang jawa. hihi. antara hidangan yang di sediakan. mi hon tom yam, sup, sate, nugget, sosej panggang, potato wedges and bubur. (bubur apa ntah. kawan yang masak)

masjlis besar start lepas zohor. sebelum majlis tu, kitaorang adakan check result upu beramai-ramai. riuh rendah dengan sorakkan kegembiraan. happy semua dapat. riuh dengan ayat perli-memperli. gurau-gurauan. 

jom layan gambar :)

our memories :') sob.. sob.. sedihnya.
lagi 3 orang tak ada.. 

bergambar kenangan.. sob.. sob.. (tiba2 menangis ni apasal? hehe)

suasana di hari raya.. opss.. suasana di jamuan reunion.

mamat ni tak boleh bla.. tension2.. aku selalu gaduh dengan dia dalam kelas.. HAHA
by the way, mamat slenge ni lah ketua kelas kitaorang..

cewek2 chakep.. HAHA.. masing2 dah berpunya tu.. :P

bakar sate.. bakar sate.. 

chocolate indulgence >_< 
alhamdulillah tahun ni banyak betul dapat makan kek SR..

ni jelah yang aku tempek. nak tempek banyak2 takut loading pulak. hehe.
[picture without copyright Hanamiko Sakura kredit from pesbuk]
[photography :: Abe Nubhan]

MyLittleNote :: bilalah nak berkumpul bersama lagi ni.. sob sob.. T^T

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

36 comments:

  1. comey nye gambo korang. rindu kat adik-2. hehe

    btw, moga tu pilihan hati yang terbaik. waitin 4 second intake upu. hm, hakimatul tak dapat F6 ke ?

    akak doakan, moga yang terbaik iringi hakimatul.
    kita cuma merancang tapi ingat,
    Allah lah sebaik-baik perancang.

    :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. F6 pun tak dapat kak :)
      insyaAllah..
      doa2 kan ye kak :)

      Delete
  2. Waaaa! Paling suka gambar cake tuh! Ada nama semua ya? :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. memang sedap..
      tapi dapat rasa stu sudu je..
      sadis ><
      dah ramai berebut..
      maklumlah..
      kek sedap.. :D

      Delete
  4. huiyyoooo... siap bbq tu... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakar satey tu pun bbq gak ker..
      hahaha!
      (sadis.. tak tahu pun)

      Delete
  5. wah, terbayang bila saya habis spm nanti. Sedih kot. Wuarghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. lepas ni, tenung muka kawan lama2x.. haha
      biar rindu tu berkurangan..

      memang sedih.. huhu

      Delete
  6. seronoknya sayang reunion.. dah lama akak tak reunion.. semoga ukhuwah kalian berkekalan ;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin :)
      memang seronok jumpa kawan lama sampai tak sanggup berpisah.. hehe

      Delete
  7. wah.. bestnya reunion member2 lama ni.
    tetiba teringat kat kawn2 sekolah. Apapun, tahniah sebab dah berjaya.

    ReplyDelete
  8. bestnya ~ T.T
    kitorang last buat reunion time taon lepas..pas habes spm..kene hujung taon lagi la jawabnya ni..hekhek

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sedap?
      hahaha.. kami masak memang sedap.. hehe

      Delete
  10. meriahnyer uols
    teringat zmn sekolah ai dulu
    wow satey tue sgt menggoda iman ai
    mmg terlioq uwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      kesian kak ayu..
      ada rezeki.
      nanti saya post satey terbang pergi jepun ye..
      hehe

      Delete
  11. Replies
    1. mesti lah seronok.. hehe
      tapi lagi 2 orang tak ada..
      keje..
      yang seorang..
      datang lambat..
      balik cepat..
      sabar jelah..
      hahaha

      Delete
  12. wahhh mesti best kan....suka time reunion sbb suka tgk apa terjadi kat member2 selepas sekian lama...hehe

    ReplyDelete
  13. best kan.nanti masing2 dah masuk uni, memang susah dah nak ada peluang kumpul gini ramai2.hmmm...rindu kat kawan2 skolah dulu.waaaa

    ReplyDelete
  14. dulu habis ja spm kami dah buat reunion
    kemudian tiap2 kali budak U balik langkawi mesti kami pakat wat reunion..
    tapi skrg dah takda dah bila org yg selalu plan nak wat reunion tuh dah pindah...sadiss betol..hukhuk

    ReplyDelete
  15. Bestnya..Rindu sangat dengan classmates masa form 3 dulu.Beraya sama2..hmm jangan lost contact dengan dorang tau.hehe :)

    *Sis yang mana satu eh? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya yang mana satu?
      ehem2x.
      rahsia.. hahaha! XD

      Delete
  16. eunion memang meriah dan sgt menarik
    kisah2 lama juga pasti diceritakan kembali

    salam kenal2, terima kasih jengah ke blog merapu tu

    ReplyDelete
  17. nak reunion ngan dak sekola gak.. uhuk2..

    ReplyDelete
  18. nak reunion ngan dak sekola gak.. uhuk2..

    ReplyDelete
  19. baru tahu kalau Hanamiko-chan itu lebih mudah dari saya 2tahun.. :D

    hehe.
    yup tetap Semangat Hanamiko-chan..
    moga reunian selanjutnya dapat berkumpul lagi dengan kawan2.. :D

    ReplyDelete
  20. mamat selenga tu baik-baik..mula2 gaduh2 lama2 kawen2..hihi *jangan marahhh*

    ReplyDelete
  21. bestnye dpt reunion dgn kawan2..akak doakan sis dpt masuk UPU.kalau dpt nnt jgn lupa update tau :)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...