Tuesday, May 29, 2012

Edogawa Conan & Ayuzawa Misaki...

Bismillahirrahmanirrahim.

Oh!~ minggu ni aku sedang pura2 bizi. He he he. Bizi nak menghabiskan tontonan movie Detective Conan dan anime Maid Sama. [^ 3 ^] *moe moe* jiwa jepun dah mari. Lol.

Hari tu aku ada pinjam DVD Detective Conan the movie collection dan Kaicho wa Maid Sama dekat member. Balik je aku terus tengok. Tak sabar nak tengok kecomelan Conan dan ke-encem-man Kaito Kid dalam The Lost Ship in The Sky. Malangnya, kesemua 15 movie hanya 3 movie yang dapat aku tengok. yang lain?… erkhhh! tak payah cakap la. By the way, antara The Raven Chaser, The Lost Ship in The Sky dan Quarter of Silence. Aku lebih minat dan suka pada yang The Raven Chaser. Mencabar dan mendebarkan serta mencemaskan. [O_o]

[Kredit]

Maid Sama. Terbaik! Ayuzawa Misaki macam aku lah. Tapi malangnya aku kureng sikap kepimpinan. Sebab.. sebab.. sebab.. aku pemalu. [T ^ T] sadis~

romantik kot cerita ni. adoii~ [Kredit] 

Ehem2x (bertukar kepada wajah serius balik). Walauapa pun. Tengok cerita anime dapat membantu aku untuk terus melukis kartun ala2 manga. Oyeah! Fighto-oh!

MyLittleNote :: entri mengarut lagi dari Hanamiko Sakura-san [^_~] jyaa! 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

18 comments:

  1. nak pinjam.. please!! sambil buat muka comel.. =)

    ReplyDelete
  2. minat betul ngan sume tu.aiyooo

    ReplyDelete
  3. canon adalah citer fav ai ....if sini if drama every sat 6am

    ReplyDelete
  4. wahhhh kartunisss laaaa u ni ehhh??niceeee!

    ReplyDelete
  5. conan hehehe kadang2 bila tertgk kat tv layan gak hahah

    ReplyDelete
  6. wowwi bestnya sempat layan animen, canggih betul nampak conan skrg berbanding dulu ye...

    ReplyDelete
  7. peminat anime ke ni....makin kreatif la kamu yer...hehehe

    ReplyDelete
  8. whoa...bestlah dia layan movie hilang bosan...hihi

    ReplyDelete
  9. kite minat detective conan je..yg lain xtgk..hihi

    ReplyDelete
  10. tengok name dak hanamiko sakuro pon nampak sangat keanimekan nye,, hewhew

    ReplyDelete
  11. sakuraa sakuraaa sakuraaaa!heeee~

    ReplyDelete
  12. wahhh . gile detective conan ya awk ni .

    ReplyDelete
  13. oh akak hanamiko, adik disini terasa jeles. Sungguh mengggt lidah baca akak ada dvd conan dgn maid sama.. jeles ma >_<

    ReplyDelete
  14. oh akak hanamiko, adik disini terasa jeles. Sungguh mengggt lidah baca akak ada dvd conan dgn maid sama.. jeles ma >_<

    ReplyDelete
  15. waah... detective conan punye peminat... heheee xD

    ReplyDelete
  16. hahaha xkisah mengarut,janji have fun!

    ReplyDelete
  17. salam singgah... cik sakura photography is always my passion dari dulu lg.. just lately xberkesmpatan nk outing@join group coz of limited free time... sedih... so any new tips blh lh d share.. since im new too.. :)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...