Monday, May 14, 2012

Segmen :: Saya Blogger Hot!

sebab tak tau nak bebel apa. so aku di jemput oleh CheguAlong untuk menyertai segmen beliau. selamat berkenalan CheguAlong =) terima kasih sudi jejak teratak buruk ni. hehehe.

iyah!! aku tempek banner ni besar gedabak. haha!

kepada sesiapa yang nak join. sila kelik banner di atas yauw~ haha! 5 hadiah misteri menanti anda. (dah macam promoter pulak aku ni. huhu!) kalau ada segmen kena ada mangsa. dan mangsa itu adalah.

jeng.
jeng.
jeng.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*














stop! berhenti jap minum air.

















*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\
tadaa!

done ^_^

MyLittleNote :: saya blogger hot? oh tidak.. saya tidak se-hot yang anda bayangkan. saya pemalu >< hahaha! 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

14 comments:

  1. mak aih..bsar sungguh banner..hihi..tq tag..insyaAllah akak free jap g akak join ye..;)

    ReplyDelete
  2. blogger hot yg pemalu kira oklah sgt tu ngeee

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan.thanks 4 join. :)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama . good luck prettyy !
    jemput ke blog laila :http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
  5. HAHA saya hot ke ? *gelak guling2* :P

    thanks tag ^.^

    ReplyDelete
  6. bw at sini.. :)
    dari segmen yg sama
    http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
  7. amboi

    panjang benor

    hehhe..

    ye2..kamu hot hot cool gitu..:)

    ReplyDelete
  8. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...