Saturday, March 3, 2012

Gambar Profile Baru


apalah aku ni... dah lah lukisan comot... nak kale pun comot...(ini sebab si tuan blog malas nak kale betul2... rajin melukis dan malas mewarna.. =P)

jari-jemariku ini asyik tergedik nak menukar gambar... sekejap gambar tu... sekejap gambar ni... ehem2... blog background pun sama... tak ada yang pemenent... tapi insya-Allah... background yang berkale putih bertatahkan bunga sakura... akan ku kekalkan.... 

oh! meh aku terangkan sikit serba serbi tentang gambar ni... sebenarnya... aku teringin sangat sampai naik mental nak sekolah dekat jepun... baju dia lawa2... pakai seket... eh! kalau aku nak pakai seket labuh lah.... bila ditengokkan... sekolah kat jepun dia orang tak pakai rencana kan?? baju sekolah yang melambangkan mereka sekolah dekat mana... agaknya lah... itu pendapat aku... suasana belajar dekat sekolah jepun ni... membuatkan aku jadi jeles... oh no! 

um... tak payah nak berangan dek oi... umur dah sesuai study dekat universiti... tak payah berangan nak study dekat sekolah...

MyLittleNote :: aku kerjanya asyik berangan je kan... =P hahahaha (tengok tu... jadi mental gelak sorang2...)

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

12 comments:

  1. haha,, macam kalau amir lukis kan,, kalau ttbe hati kate cantik,, ttbe kalau kaler mesti jadi buruk tetibe,,haha..

    #eh eh,, tak cakap tuh buruk pon! oke lah!! ^^_

    ReplyDelete
  2. mmg prasan Hani-chan dh tukr profile pic, hehe.. >_<

    ade certain skool kat Jpnese, diorg nye lencana kat blazer/coat skool diorg..hehe...

    ReplyDelete
  3. kihkihk suka betui ngan nihon ekkk
    kat sini skirt tue boley buat nak singkat or labuh tapi sekalu nihonjin suka singkat2 sexy sket ngeeee

    ReplyDelete
  4. bestt ape berangan.. hee ~

    ReplyDelete
  5. wah...lawa cermin matanye..mcm cikgu kat kampung boy..haha..

    Hakimatul is jewa(jepun+jawa)

    p/s: aku berangan nak blajar kat Jordan ...hik3..:)

    ReplyDelete
  6. wewit kalausekolah budak pandai takyah pakai uniform pun, jangan pakai seket fendek tu tau hehe...

    ReplyDelete
  7. ditag~ :D http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/138ai-no-kotoba-segmen-blog-reviewing.html

    ReplyDelete
  8. comot pun style lah tu, dari aku lagi tak reti.


    HAHAHAHAHHAHHA

    ReplyDelete
  9. suka tengok JK (jyoshi kousei) = high school girl.tapi seksa la mata.hahaha...ada je lencana.kalau takde lencana pon leh tau dari skolah mana thru tie,kot,seluar pe sume.

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...