Thursday, March 1, 2012

Dapat Surat Cinta??

Hahaha… kemain lagi tajuk entri ni… hehe… siapa je yang nak bagi surat cinta dekat aku ni… ish2… kalau dapat tak mau aku baca… buat muntah hijau je… dan aku tak nak menduakan cinta Allah ^_^ cehh… romantiknya…

Sebenarnya aku dapat surat ke-dua dalam hidup aku… err… alah… surat dalam peti surat yang dihantar posmen pet…lalala~ surat pertama bila kakchik bagi aku kad birthday… susah2 je… dari perak sampai Selangor… time tu birthday ke-13… hehe… muda lagi… =P

hehe... aku masih simpan lagi kad ni... dah berapa tahun ek??

tak segan2 aku tunjukkan dekat korang ^^

Surat ke-dua, surat tawaran kolej dalam bidang kejururawatan… err… kolej swasta aku tak terima… tapi, jadi jururawat… salah satu impian aku… tapi sebab aku ni tak ambil aliran sains tulen… so, diblack list… tata jururawat~ aku betul2 teruja sampai lebar senyuman aku ni… sakit otot2 pipi ni… asyik sengeh2 macam orang sewel… eh! bukan tersengeh macam kerang busuk ke?? err... Siapa tak suka dapat surat pertama dalam hidup… (aku lah tu… mungkin orang lain tak ambil kesah kot… ada ke yang ambil kesah??...err…)hohoho~ meri x’mas  



tak jemu2 aku memandang namaku yang comel dekat surat tu... eh! eh! aku dah besar lah... dah boleh hidup sendiri... dah ada surat sendiri... lalala~

MyLittleNote :: err... sebenarnya... dalam entry sebelumnya... bukan dalam group photographer... tapi diaorang buat business media ArtMuslim Studio... dan diorang lantik aku jadi salah satu photographer mereka... err... arkhhhh!! aku tak sedia jadi orang 'besar'... eh! apakah itu??

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

9 comments:

  1. tahniah.....
    i follow...singgah la...my blog

    ReplyDelete
  2. tahniah...boleh la beli macam2 nanti...

    ReplyDelete
  3. uish...surat cinta masa kanak2 riang lagi tu.saya pernah dapat masa darjah 3 tapi terus buang sebab kena panggil ngan cikgu pasal surat tu.tapi pompuan tu la bg skali ngan bunga.hahaha...selamat membesar.

    ReplyDelete
  4. lame xlepak sni, busy nye pasal, hoho.. XD

    1stly, cun aa header~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2ndly, wah, gud luck for the interview ye Hani-chan.. Ganbarre yo~!! ^_^

    3rdly, sy dh biase dpt surat dr posmen, lalala~.. XP

    ReplyDelete
  5. comel nyee kad tu.. hee ~~

    ReplyDelete
  6. pastu nanti g tak interview tu? kalau g goodluck tau!...comey bay card tu...kiut miut...

    ReplyDelete
  7. Salam Hanamiko,

    Tak sedar pun kan Hanamiko....masa berlalu begitu pantas sekali ....sampai kita sendiri tak sedar pun yang kita ni dah besar....Entah2 dok tidur bawah ketiak mak lagi nih....he.he.he....

    ReplyDelete
  8. Kalau nak banyak surat... bagi alamat kat WuMing... Akan hantar tiap.tiap hari..


    Mua..ha..ha..ha...

    ReplyDelete
  9. ai pow suka simpan surat or kad yang orang kasi...dari zaman sekolah lagik....siap ada 1 tue kad raya ngan duit sepuluh sen....hikhik baca blk best khen

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...