Wednesday, February 29, 2012

Jadi Photographer??

err... tadi ada member call... diaorang buat satu group photographer...
masalahnya...
diaorang semua lelaki...
aku seorang je perempuan dalam group tu...
setahu aku... 
ramai lagi budak2 perempuan yang minat fotografi ni...
aku terlalu sensetif dan terlalu malu jika berkerja dalam satu kumpulan lelaki...
err... gimana si dong!! 
aku pun suka fotografi!!
tapi...
tak salah kan kalau niat dengan hanya bekerja...
sebab aku nak jadi budak ayu... hehe
nanti diaorang ajar guna DSLR...
eh! aku dah pandai guna lah (eleh, pengang lens pun tak betul...hehe)
mungkin diaorang bagi pinjam...
err... benda tukan mahal...
har3..(ketawa orang jahat)
nak buat kakchik jeles yang aku ada DSLR...

gambar cedok dekat blog orang.. hehe.. jahat betul aku ni


MyLittleNote :: hati aku berbolak-balik... tapi aku dah setuju nak join... errrr...

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

9 comments:

  1. nanti boleh tangkap gambar cantik2 kan... nak tengok lah hasil kerja nnti ei..

    ReplyDelete
  2. join je !! tp jaga la batas2 pergaulan tu.. kl nk ikutkan i kt sini sorang je pmpuan dlm kelas.. dh la bertudung pulak lain dr org lain.. tp xkisah pn asalkan kita tak kco hidup org and kita tahu apa yg kita buat.. ok je.. ye tak ??

    header tu lukis sdri ke ? hebatt !! =)

    ReplyDelete
  3. @Cik TeN10
    haha.. okey kak Fatin ^^ tapi kita ni malu2 kucing nak kerja ngan budak lelaki ni...

    hehehe... header tu bukan kita yang lukis... lukis guna tangan boleh lah... tapi kalau nak tunggu lukis guna pc alamatnya tak jadi... otak jadi beku + tensen teruss... ^_-

    ReplyDelete
  4. heee join ajela kan dh alang2 minat tu :) ngee.

    ReplyDelete
  5. pergh,, untunglahh,,, teruskan,, bukan senang na masuk,,haha.. tapi ajakla member pempuan lagi.. nati upload pic banyak2 tahu ^^_

    ReplyDelete
  6. oh BTW,, bukan hamzah la,, hamzah dibunuh oleh beliau,, nak tahu sape?? lawatlah,, ^^_

    ReplyDelete
  7. kalau niat nak belajar apa salahnya..mana tau awak nanti boleh jd photographer

    ReplyDelete
  8. wow...keep up with ur minat.mana tau nanti leh jadi kerjaya kan.ala..bese la tu kalau malu2 ngan lain jantina kan.tapi at least banyak benda leh belajar & kongsi kan

    ReplyDelete
  9. wah... bgus la dpt offer utk join group photographer.. ^_^

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...