Friday, March 2, 2012

Gelek2 Goyang Inul

tak ada kerja pergi lukis benda ni... Har3...

dah lama bebenor aku tak melukis ek... hehe... tiba timbul M besar dalam diri... err... nak tunggu rajin melukis bila tengah study dalam keadaan yang bosan atau tengah exam... eh! bukan jawab exam dengan melukis... tapi lepas jawab kat paper tu... ada masa lukis... hehehe... 

MyLittleNote :: okeylah... bai2 for now...=P (euww... gediknya budak ni... har3)

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

7 comments:

  1. bai2 juger.. cantik... tukar header gak ei.. eh, betul ker?? konfius tgk header org..

    ReplyDelete
  2. ngeheheh shomel je lukisan tu :p

    ReplyDelete
  3. mesti time melukis tu tengah gelek2 jugak wewitt... hehe gurau jek...

    ReplyDelete
  4. hahaha..goyang jangan tak goyang.besenya memang penuh la kertas soalan ngan lukisan bila dah habis jawab.

    ReplyDelete
  5. perghhh goyang inul tu,..seksi sgt,takut nak tgk..hehheee

    ReplyDelete
  6. errr... nk garu kpale gak, hehe.. XP

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...