Sunday, March 25, 2012

Sekadar Angan2...

otak aku ligat berfikir... membayang-bayangkan... berimagenasi... apabila.....

[kredit to google]
Let's Copaque memberi biasiswa pelajaran ke jepun...
dan aku orang pertama yang isi...
dan aku dapat study di nihon...
dan aku study dalam bidang kartun, anime dan animasi...
lepas dapat segulung ijazah...
aku kerja dekat let's copaque...
dan aku buat animasi aku sendiri...

hehe... betapa tinggi khayalan aku... yep, aku yang gila nihon dan anime... serta art... ^_^
belum tentu let's copaque buat biasiswa... ngeh3...
dah memandai-mandai aku tentukan... =P

MyLittleNote :: happy birthday kepada Hazem-chan yang sekarang berumur 2 tahun... tak lupa juga kepada sesiapa yang menyambut kelahiran pada hari ni... serta selamat pengantin baharu kepada sesiapa yang kahwin  +bersanding pada hari ini..(ngeh3... mood sebab jiran sebelah buat kenduri...xoxo~)

hati ini terasa... jahatnya aku ni~
betul2 jahat + kejam...

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

7 comments:

  1. xpe angan2,sapa tau jadi kenyataan pasni..n_n

    ReplyDelete
  2. kenapa pulak rasa jahat? hehe...

    insyaAllah.. mohon perancangan terbaik dari Dia...

    ReplyDelete
  3. terkejut den..ingatkan ade biasiswa tu.haha.

    ReplyDelete
  4. impian bermula dari angan2..
    tak salah berangan..

    ReplyDelete
  5. suka jugak berangan..XD>.semua tu awak lukis ke?cantik

    ReplyDelete
  6. tak ada nye les' copaque nak buat biasiswa macam tu :P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...