Wednesday, March 21, 2012

Happy Birthday


20 march... tanggal kelahiran buat sahabat blogger kita inche Woofer Strom ^^
err... minta maaf kalau lukisan ni nampak buruk... saya tak pandai nak edit... hehe
dan warna merah ditempek kerana ia adalah warna kesukaan beliau...

ehem2... jangan lupa tempek gambar ni dekat blog ek.... (ceh... memaksa pulak...)

MyLittleNote :: taniah buat teman2 blogger jika ada yang amik result SPM... dan juga rakan2 sepejuangan yang tidak jemu2 menaikkan semangat aku... fuhh!! frust gila... tapi apa pun... SPM bukan penentu segala2nya... ia cuma tiket menuju universiti... ^^

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

6 comments:

  1. so how was your result ?? wlpn xtau still nk wish jugak.. omedetou !! =)

    wahh..my birthday dah dekat.. nak request lukisan jugak la.. boleh ?? ngee =p

    ReplyDelete
  2. perghhh abis la..blogger otau buat entry tuk sy...thank ye hanamiko^^

    ~mcm tau sy suka merah?adehhh

    ReplyDelete
  3. @Cik TeN10
    result?? hehe... ok lah... janji semua lulus...

    nak request lukisan?? boleh je kak... lagi saya suka kalau buat orang suka ^^

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday juge to Beliau... Semoga membesar dgn tabah.. hehe

    ReplyDelete
  5. yep! mari kita melukis yau... :P

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...