Friday, April 6, 2012

Bulatan Gumbira Saya Betul-Betul Osem !!!

Bismillahirrahmanirrahiim...

ngee~ petang tadi ada usrah. seronok sangat. banyak sangat ronok2 sampai meleret. :D tapi berbulatan gumbira dengan murabbi baru. namanya Kak Fizah :D dia baru balik dari oversea. dia study dekat nihon daerah yamaguchi. baru habis gred kiranya. seronok sangat. dapat kakak baru. seronok. seronok. seronok. (kenapa tiba2 mood aku jadi mood budak2 tadika baru dapat jajan + gula2 ek? er.. abaikan saja XD) yess! aku kata seronok sebab dapat berjumpa dengan hakak yang baru balik jepun. you know what. i love about japan. ngee~ 

banyak sangat ilmu yang aku dapat. dan ahli2 bulatan gumbira aku dah tau kenapa aku really2 love japan. nak bagitau korang. ermm.. maybe next time lah XD boleh? hehehe


[kredit to inche gabanna picture]

MyLittleNote :: okeylah.. aku nak cauw. nak buat kerja sikit. hohoho~ 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

16 comments:

  1. seronoknya dapat hakak yang baru balik jepang ^_^

    ReplyDelete
  2. wah..sronok eh dpt knal org yg br blk dr Nihon.. ^_^

    ReplyDelete
  3. saya pon teringin nak pegi jepun !! :)

    ReplyDelete
  4. waa.. teringin nk g jepun ! hee :)

    ReplyDelete
  5. hikhik sepatutnyer uols kena study sini...sbb suka teramat ngan 日本 ni ngeee

    ReplyDelete
  6. @☆*♥L@dy @yU♥*☆ hahaha... maybe after dapat dip kot kakak, result spm saya tak cukup syarat nak study kat nihon..hehe

    ReplyDelete
  7. nk g jepun, nk jupe robot...hahaha

    ReplyDelete
  8. pasti ada rezeki utk jejak kaki ke jepun satu hari nanti!

    ReplyDelete
  9. cerita lah pasal kakak tu!!! :p

    ReplyDelete
  10. wahhh :D hahaha nak jugak [pi jepun . nak jumpe dgn conan :(

    ReplyDelete
  11. saya pun tengah gembira. Alhamdulillah, kita sama-sama dalam mood gembira...^__^

    ReplyDelete
  12. wahhh...bagus bagus...teruskan menimba ilmu...jangan pernah berhenti mencari! :D

    ReplyDelete
  13. baca entry ni pun dah terasa seronok ^_^

    ReplyDelete
  14. besh3...walaupun first time jumpe tp mcm x tau kenapa seronok + menyentuh hati ^^..

    semoga allah tetapkan hati kita di jlnNya, kima ^^

    ReplyDelete
  15. bes g usrah, dpat luah perasaan msing2, dpat jgak muhasabah diri sndiri.^^
    nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
    http://noridayumohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...