Monday, April 9, 2012

Melepaskan Kemarahan...

semalam aku ada post entri pasal aku tengah BENGANG dengan seseorang... tett...(di bahagian sudut MyLittleNote) hahaha.. heish, marah ni belum reda lagi sampai hari ni. semalam lepas berbelogwalking. aku berambus keluar rumah pergi rumah nenek. main bola. lepaskan geram jap. masa main tu tendang bola kuat2. aku kalau dah marah main tendang2.. main tumbuk2.. kalau dah sakit, jadi lebam baru aku rasa lega sikit. err, so ganas kan aku ni.. bak my bestfriend cakap.. " kau kalau dah marah, suka sakitkan diri sendiri.. lukakan diri sendiri.. tak sayang diri ke.." oh! ayat yang sungguh pedas.. 

bermain diperkarangan rumah nenek..

oh tidak! mesti korang terkejut kan sebab geng bola sepak aku semuanya lelaki.. hahaha.. best main dengan diaorang. buat aku tergelak sakan. walaupun diaorang tu ada yang perangai macam gangster. sebenarnya diaorang baik.. dari segi bab lain, err.. aku tak tau lah.. memang kadang2 diaorang nakal sikit.. macam samseng.. hahaha.. akhirnya kumpulan aku menang.. woha! ada juga yang bengang dengan aku..(rasanya lah kot) dan ada juga yang puji cara permainan aku.. ngeh3.. puji diri sendiri lah pulak.. lalalala~ *sambil buat muka tak tahu* gambar ni di ambil ketika aku sedang semput sambil rehat.. dah lama tak main bola kot.. padang yang kitaorang guna pun kecik je.. 

MyLittleNote :: balik tu sungguh penat.. tengok ABPBH pun sekerat.. malas kot nak tengok.. lagi2 time yang ada lakonan cerita ombak rindu.. euww.. geli geleman aku.. uwekkss.. dan aku malas nak ambil tahu.. daripada anugerah bintang popular berita harian.. lebih baik Allah Beri Peluang Bertaubat HambaNya.. hehe.. walaupun kita tidak popular di kalangan manusia. tapi kita mesti popular dikalangan malaikat.. ngee~ (peringatan untuk diri ini juga :D ) 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

9 comments:

  1. marah sgt tu...huhu


    *ct pon tgk abph skejap je...bila kuar lakonan ombak rindu, trus masuk bilik...hahah

    ReplyDelete
  2. Saya bila marah suka makan banyak2..
    Hehehe..

    Have a nice day.. :)

    ReplyDelete
  3. senang je.. Hana guna tuto Kak Lyssa, try cr keyword scroll back to top :) Hana nk beritahu kat Shoutbox blog ni tp x jumpa.. mmg xde shoutbox atau hana yg x jumpa? =.=

    ReplyDelete
  4. apbh pasang je kat tv tapi lagi banyak ngadap laptop dari ngadap tv.hahaha

    ReplyDelete
  5. wah boleh tahan main bola gitu kellass... geng2 main bola tu sepupu ke semuanya... akak tak tahu pun pasal abpbh tu lupa sudah hehe...

    ReplyDelete
  6. Eyh ye ke Vidal nie tengok separuh??? Hehehe....

    ReplyDelete
  7. haha bernafas panjang panjang...heheh...sabar sabar... :)

    ReplyDelete
  8. sy kaki bngku..hahaha

    sabo2..jgn marah2.. :)

    ReplyDelete
  9. abpbh? huh~ tengok gak tp x sgt..mata sakit secara automatik...keh3 ^^

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...