Friday, April 27, 2012

Followers Award


Salam Jumaat yang indah lagi mendamaikan :))
err, aku bukan nak berpidato sebenarnya.. (dah lama tak berpidato.. XD)
tapi aku nak kasi award.. 
ni award yang kedua aku buat..
award yang pertama iaitu Tomodachi Award.. 
(kepada sesiapa yang nak Tomodachi Award.. silalah ambil ^U^.. tapi khas untuk perempuan sahaja..XD)
dan award yang kedua aku nak bagi semua blogger ^_^
terutama sekali yang jadi follower aku..
yang bukan follower pun boleh ambil ^_^

tak amik ke? malu?
yela.. yela..
hamba bagi list buat tuan hamba.. XD
fuhh... fuhh.. fuhh.. penat tangan mengetuk keybord.. haha.. kepada sesiapa yang terjah di sini secara semula jadi.. sila lah ambil sekali.. jangan malu meow2 tau ^_~ dan yang tak ada dalam list.. sila ambil.. sebab hamba sudah kepenatan menyenaraikan nama.. hehehe

tujuan aku buat award ni sebab.... taniah!! selama err, berapa tahun ek aku aktif blogging?? (apa2 je lah..) aku sudah mempunyai 100 followers.. terima kasih kerana men-follow blog kureng saya ni.. :D btw, gambar award tu aku buat khas untuk korang.. tangkap guna DSLR.. asal keturunan bunga tu lahir di perkarangan rumah.. bukan di curi dari Inche Google tau.. XD

chop!! chop!!

ambil award aku kena ada syarat..
jawab soalan ini..
  1. best tak kenal hamba? (belum jumpa memanglah tak tahu.. ye dak? haha..)
  2. jumpa blog hamba di mana? (adakah di tepi longkang? haha..)
  3. andai tuan hamba secara tidak langsung bertemu hamba.. apa tindakan tuan hamba?
tiga soalan je.. tak banyak pun :))
apa2 pun.. semoga ukhuwah kita abadan2 hingga sorga XD

MyLittleNote :: tak sabar menunggu 4mei :))

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

28 comments:

  1. wewitt dah award kedua... kelleess... arigatou neeee... kena buat entri ke tak ni?
    kalau ada masa nanti akak buat takpun mention k... terima kasih sekali lg... dah terror ambil gambar dan edit i likeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak :)

      hahaha, tak adalah terror sangat..
      baru belajar nak jadi photographer.. hehe

      Delete
  2. Kena bersoal jwb ya..ok..no problem.

    Nnti akak buat entri khas utk ni ya cik adik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dan buat entri khas utk awak tau..
      Akak jawab soalan awak kat sini ya..sbb tak berapa ada jwpn! ^_^

      1)best tak kenal hamba? (belum jumpa memanglah tak tahu.. ye dak? haha..)
      JWPN: BESTLAH..sbb awak mesra..dan menyenangkan!

      2)jumpa blog hamba di mana? (adakah di tepi longkang? haha..)
      JWPN: yg ni mmg akak tak pasti..entah camne kita boleh kenal2 ye..

      3)andai tuan hamba secara tidak langsung bertemu hamba.. apa tindakan tuan hamba?
      JWPN: kalau ter..jumpa, speechless kot!

      TQ dik! ^_^

      Delete
  3. wahhh ada awards pulakk lahh :p nak curik boleh #jadi kaito kid jap hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah2.. jadi kaito kid.. tak menahan betul...
      hahaha.. curi leh.. hehe

      Delete
  4. mana link belog lisa?!?! hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada link?? hehe, penat tangan nak menaip..

      ambil je lah award tu lisa.. hehe

      Delete
  5. tq sweetie
    nnt biler free ai tempek kat belog na
    now tgh yasumi hahahaha

    ReplyDelete
  6. Ha.? saya terharu.. T_T

    my first award..
    thanks very much for Akak Hanamiko <3

    very loved this Award ~~~ :*

    Domo Arigatou gozaimasu ~~ ^o^/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 :))
      semoga ukhuwah kita berpanjangan :)

      Delete
  7. wah saya pon ada. thanks awak :)))

    ReplyDelete
  8. nnti saya buat entry khas untuk ini ye :))

    ReplyDelete
  9. wah2... tq very much dear..

    1)seronok lah kenal.. walaupun dlm ni jer..

    2)tak ingat lah jumpa mana... konfius ni.. yp yg pasti dulu2 selalu konfius dgn haruna hana..

    3) teringin nak jumpa kwn2 blogger.. uhuk2..

    nk wat entri khas xbpe da masa..

    ReplyDelete
  10. yea,yea dapat award..nanti kita wat entry khas untuk awak eh..btw,thanks..n____n

    ReplyDelete
  11. waaaa,,, banyaknye yang ku tak tersenaraaiii,,, :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalala.. buat muka sedih pulak.. ok2.. dah tambah list tuk amir.. lupa ambil award tu ek.. :)

      Delete
  12. dah setel.hehehe...

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/04/followers-award.html

    ReplyDelete
  13. btw, cik adik hanamiko sakura kena tag. dipersilakan

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. by the way thanks hanamiko sakura! u're one of the nicest blogger I've known :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... Hai! dtg singgah... jumpe blog comey ni dr page uncle jonni...

    ReplyDelete
  16. wah.link blog sy ada la..thanks dear..blog awk sgt best dear

    ReplyDelete
  17. boleh tak follow saya balik? http://yayahstory.blogspot.com/

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...