Tuesday, April 10, 2012

Otonjobi Omedeto !!!

9/4/94~ tarikh yang paling cantik.. 

hahaha, nampak sangat puji diri sendiri.. 
semalam birthday Kak Fatin a.k.a blogger CikTen10.. :)
jadi atas pemintaan beliau..
aku ada hadiah khas untuk Kak Fatin..
terimalah hadiah saya yang tak seberapa ni.. ngee~


err, minta ampun Kak Fatin.. memang nak post semalam.. tapi mood melukis tak ada pulak.. lagi2 bila Hazem-chan mencurahkan lagi seni dia ke lukisan tu.. terpaksa buat banyak kali.. hehehe.. antara kuning, purple dan turquoise.. saya pilih turquoise sebab warnanya lawa.. hehe.. nak campur warna2 tu semua nanti jadi macam.......... err.. anda bayangkan sendiri.. ngeh3.. minta ampun sekali lagi kalau lukisan tu tak chantek.. terketaq2 tangan nak melukis.. takut tak jadi.. hehe

MyLittleNote :: semalam aku sangat famos.. ramai yang wish birthday.. sampai ada yang wish berkali2.. sms, PM dan wall post fb aku.. hahaha.. 3x pulak tu.. uish..

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

24 comments:

  1. ooo same bufday ngan fatin ekkk
    ontajoubi omedetou :))

    lawa sangat lukisan tue

    ReplyDelete
  2. pandainya awak melukis !! semalam birthday awak ke ? happy belated birthday !! :)

    ReplyDelete
  3. wah, cantik lukisan tu..sgt brbakat... :)

    ReplyDelete
  4. Hehe... Okiest nak famouskan lagi diri u tu la.... HAPPY BIRTHDAY my YOUNGER SISTER..

    ReplyDelete
  5. otan ome untuk cik Ten10!!!!

    ReplyDelete
  6. cantik... lagi2 tang mata...
    huhu..

    ReplyDelete
  7. happpy birthday to her too!heee~

    anyway,also to u?jejeje

    ReplyDelete
  8. Comelnya lukisaaan!
    Eh, minat jepun ya? Waaa, jarang jumpa org minat jepun. Biasa korea je. Hehe :D

    ReplyDelete
  9. o tanjobi omedeto gozaimasu!!hahaha lama xsebut pekataan ne..dulu masa amek jepun rajin la guna hehe.comei ja lukisan kamu tu :)

    ReplyDelete
  10. pandaiii melukisss . lukis lah gmbar mee pulak . hehe :D

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday buat cikten dan juga pemilik blog yg cuns ni... mesti sonok birthday smalam kan nanti story mory k...

    ReplyDelete
  12. fuhh...pndai melukis kot! jeles3...

    hehe

    hepi belated bday to you jgak.. ^^

    May Allah bless.. :)

    ReplyDelete
  13. wauu..cantiknya drawing..nak satu...>,<...kikiki

    ReplyDelete
  14. waaaa~ untung ler hari jadi..ingat makin tua dah...hehe

    barakallahualaiki ^^

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,

    Cantiknya gambar lukisan tu... ada bakat melukis Hanamiko Sakura ni Ya....

    ReplyDelete
  16. ok bday 2.7.. take note.. nak kartun gak :P

    **kidding.. btw , sgt lawa :)

    ReplyDelete
  17. hi cik hanamiko!buat ape harini?hehehe

    ReplyDelete
  18. Uwaaa cantik sgt tau !! I loike !! Thanks yup ! :D nk save gmbar no boleh ?

    ReplyDelete
  19. uit..terlepasla pulak...heppy besday...moga dapat suami baik2 :D

    ReplyDelete
  20. happy belated besday, sori lmbt wish plak .

    semoga pnjang umur k. dan success in future

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...