Thursday, April 26, 2012

Style Temenggong Jugah

sebelum tu syukur kehadrat Illahi kerana di beri peluang untuk bernafas di bumi ini. tanya dahulu khabar iman kita.. adakah iman hari ini semakin bertambah atau berkurang? oh! bercakap pasal iman.. tiba2 rindu terhadap sekolah.. SAM Nurul Iman.. Nurul Iman? tiba2 teringat watak Nurul Iman dalam novel Cinta 3 Suku.. entah siapa punya novel yang kakchik bawak balik tu.. baca je lah.. 


eh!

aku bukan nak bercerita tentang iman atau novel.. tapi aku nak cerita tentang style rambut gaya Temenggong Jugah.. haha.. sebenarnya, semalam aku main belasah je gunting rambut Hazem-chan.. last2 jadi macam tu.. tergelak terguling aku dibuatnya.. muahahaha! tak tahan weh.. Hazem-chan yang comel2 jadi macam tu.. gaya cop tempurung kelapa pun ada.. HAHA.. sampai ibu bising..

"Gelak macam orang gila.."

hahaha, kesian aku tengok si Hazem-chan.. bapa pula nak menakutkan aku..

"Nanti bapaknya marah lor.."

glup! telan air liur banyak kali.. tapi nasib baik masa abang ipar ambil Hazem-chan, dia tak cakap apa2.. ngeh3..

malas nak tangkap gambar.. aku lukis doodle.. simple2 je ^_^

sesungguhnya, aku dah edit balik rambut Hazem-chan.. tapi still lagi style Temenggong Jugah.. haha. tak menahan XD.. nampaknya aku dah boleh jadi tukang gunting rambut.. ^_^ weee~

MyLittleNote :: semalam semak matrikulasi.. alhamdulillah dapat dekat matrik Gopeng.. course perakaunan. oh! sesungguhnya aku elergik dengan nombor.. tak amik kot.. ngee~

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

15 comments:

  1. matrik sy dulu..

    masuk bile ei??

    wat buat keputusan terbaik untuk diri sendiri ei.. =)

    ReplyDelete
  2. hehee... ade bakat nih... hee xD

    ReplyDelete
  3. hihi..xblh tgk org rmbut jnis tempurung tu..mesti trgelak..ada je kt sni cmtu..tgk je tergelak..hihi

    ReplyDelete
  4. sama ngan abu bakar elah la kan???hahaha...adoiyai.ni memang letak mangkuk atau tempurung pastu potong ke? :P

    ReplyDelete
  5. wei... naya anak buah ko ni... sian ah dah x kiut.. huhuhhu...

    ReplyDelete
  6. ahaha..comel je..buat camtu mesti lagi comel..xD

    ReplyDelete
  7. hoho.. nasihat kepada adikku, buat la solat istikharah eh.. minta petunjuk ALLAH..

    ReplyDelete
  8. Betul ckp una..buat solat istikharah dulu.
    Kdg2 yg kita tak suka itulah yg terbaik buat kita.

    *rambut temenggung jugah dlm buku sejarah..mmg takleh lupa! ^_^

    ReplyDelete
  9. ok apa rambut ala2 cendawan tak pun tempurung hik2... tak bek gelak over2 tau kecik hati ayah dia hehe...

    p/s: Allah tahu yg terbaik, mohonlah petunjuk dari DIA

    ReplyDelete
  10. ni yg jenis cendawan ker uols??
    if kids buat kawaiiiiii ngeee

    ReplyDelete
  11. temenggong jugah? bru pestime dengar..hihihi

    ReplyDelete
  12. wahhh matriks aku dulu tuuuuuuu. hehehehe

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...