Sunday, April 15, 2012

My Birthday Cake...

Bismilahirrahmanirrahim...

alhamdulillah.. aku rasa semalam aku orang yang paling seronok dalam rumah.. ngee~ (sampai terkinja-kinja melompat dalam rumah macam beruk.. hahaha) bukan sebab utama kakak belikan kek hari jadi untuk aku.. tapi sebab aku jumpa pakwe aku.. ceh! tipu je.. kan aku dah cakap aku single kat entri lepas... hehehe.. sebabnya.. adalah ^_~

tara.. marveles tak kek ni ?.. nampak je macam biasa.. tapi super duper sedap!! kek white chocolate macadamia.. hoho.. cer teka.. dari mana asal keturunan ini kek ? hehe..

birthday cake ni pun kongsi dengan bapa sebab birthday kitaorang dekat2.. memang sejak dulu lagi.. aku share kek dengan bapa.. :) 

MyLittleNote :: have a nice great weekend everyone :)

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

15 comments:

  1. walaupun simple nampak sedap lah.. eh, nama awk same sy yea hani... happy belated birthday ei.. muahhhhh.. keh2..

    ReplyDelete
  2. perghh...nampak sedap.nak sket??ada lagi tak?papepon hepi belated bday!!!

    ReplyDelete
  3. haip !! apa nie belajo belum habis dah sibuk nak bercouple douple bagai neh... hahah..

    ReplyDelete
  4. wah..seronoknya!
    HAPPY BIRTHDAY..moga bahagia di dunia & akhirat.

    ReplyDelete
  5. aiyooo.. sedap kek...

    hepi besday...

    ReplyDelete
  6. wah....cm salji nampak...sedap woooo....hehehe...antar kt ct ckit :D

    dulu ct prnh kongsi kek dgn adik ct sbb dua2 bulan 5...hehehe

    ReplyDelete
  7. nampak sedaplah kek tuh...nk sikit boleh?

    ReplyDelete
  8. happy birthday..bila birthday ni?kek SR ke?sedapnyaa..;)

    ReplyDelete
  9. happpy besdayyy! :D

    shedappp nampak! :)

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday..
    Semoga panjang umur,murah rezeki & diberkati kehidupan dunia akhirat,insyaallah.. :)

    P/S: sedapnya kek dia..

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...