Tuesday, April 3, 2012

Outing...

yeah! aku outing jalan2 dekat Shah Alam... Shah Alam je kot... tu pun aku nak jakun... :D
mestilah jakun sebab kita orang pergi shah alam naik motor... bukan naik kereta atau kenderaan awam dekat mesia ni... hihihi... jalan2 with my bestfriend... Sya si budak pendiam :P *kutuk kawan sendiri pulak hehe*

Sya yang sedang tekun membaca buku tentang J.K Rowling 

mula2 pergi PPAS shah alam dulu... buat kali kedua kami pergi bersama... first time pergi kita orang sesat dekat shah alam... naya betul... alhamdulilah kali ni tak sesat... perjalanan dari klang ke shah alam mengambil masa selama 1jam... ^.^

ruangan yang paling hujung sekali

tension kot... mula2 kita orang pergi tinggat paling atas. bahagian dewasa. ada remaja mana entah buat bising sikit... lepas tu kacau barang aku... eeiii, sebel je... nak je cakap " mak bapak tak ajar ke duduk diam? " hanya pendamkan dalam hati je... last2 kita orang turun bahagian remaja... boring kot dekat bahagian dewasa... tak ada buku cerita langsung... banyak buku rujukan... dengan kesempatan itu, aku baca buku nahu jepun... pening kot... hehehe. macam tu ada hati nak belajar bahasa jepun seorang diri... :P

permandangan tasik shah alam... (tempat lepak kami)

then, kita orang lepak jap dekat tasik sambil makan tengah hari... makan roti beli kat Gaint je... maklumlah, aku ni tak bekerja... poket nipis... ngeh3 (ini bukan nak menarik simpati tau... hehehe)

tengok orang berkayak... teringin nak berkayak

Sya & Me... (segan pulak ada gambar sendiri... XD)
Bestfriends for ever ^.^

sebelum balik singgah jap dekat masjid biru... masa pun tak mengizinkan untuk lepak lama2 dekat shah alam... Sya pun tak nak balik malam... ngeri kot kalau balik malam bawak motor... oh! jangan bagi tau sesiapa yang aku bawak motor dekat shah alam... tak ada lesen kot aku ni... dah la first time bawak motor dekat bandaraya shah alam ni... ngee~ Sya pun dah terjerit2 sebab aku tak ada lesen bawak motor... bebel pulak minah ni... hehehe~

MyLittleNote :: today is my friend's birthday... otonjobi omedeto... kerja elok2... >.<

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

11 comments:

  1. lain kali pergi PAS ajak la kita..:P

    ReplyDelete
  2. weeee... lain kali boleh pergi lagi khen? dating leh teuww....

    ReplyDelete
  3. Seriyesss ker x der lesen bawa motor???
    Bahaya dekkk jgn buat lagik taw
    If jd apa2 susah nnt
    But u so suwittt

    ReplyDelete
  4. naek moto?? waa..penat buntut..hee

    ReplyDelete
  5. wah, library kat shah alam ye? besarnya n cantik giler. HUHU, jakun jugak sebab tak penah masuk library beso.

    ReplyDelete
  6. dah lama saya x naik motor dengan kawan..best woo.cool kan naik motor sekali sekala

    ReplyDelete
  7. uish..berani betul bawak moto takde lesen kat shah alam.dulu dok kat seksyen 3.belakang mcd.hehehe..PPAS tu apa??

    ReplyDelete
  8. Hani-chan... nape dtg s/alam xbgtau? leh singgah umah akak..hihi~..

    akak yg dok s/alam nie pun xgi lg PPAS..adik2 dh gi aa.. XP

    ReplyDelete
  9. happy belated besday untukur friend...


    uish, braninyer bawak moto tanpa lesen..hehehe

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...