Monday, April 2, 2012

Cerita Tentang Mereka...

Assalamualaikum wbt...

korang dah tengok kan video last entri...
lupa?? ala~ yang pasal Hot Scandal...
kih kih... aku tengok video ni pun dah gelak sakan...
diaorang ni memang best la... i give 5 star...
lawak2 juga... terselit nasihat bersama...
sumber rujukan diaorang ni memang mantop...

first time tengok video diaorang pasal Couple vs Kahwin...
ke Kahwin vs Couple?? err... mana2 je la... yang penting korang kena tengok...
search dekat youtube tau (dasar tuan blog malas nak kasi link... ngeh3)

[kredit to Google] salah satu babak dalam video Nasyid vs K-Pop

[kerdit to Google] sorry la... gambar nampak pecah.. :P

mereka dikenali sebagai MrTheAllShared...
terbaik!! :D
mula2 aku tengok rasa macam bukan budak sekolah...
well, nampak muka mereka2 semua macam matang...
then, tengok next video....
rupa2nya mereka sebaya aku... (bangga jap :P)
budak2 pandai.... walaupun sekolah asing2... tapi mereka ada ukhuwah yang erat...
bestfriends till jannah lah katakan XD (jeles tau!)
diaorang satu kampung dekat Tanjung...
bukan Tanjung Rambutan...
tapi Tanjung Karang... (bangga lagi :P)
dekat dengan kampung aku kot.... macam mana tak bangga....
ish ish ish.... cepuk kang aku ni... sikit2 nak bangga...
astagfirullah al azim.... tak baik ambil sifat Allah ni...
hehehe...

MyLittleNote :: seronok sangat semalam pergi outing kat shah alam dengan member... naik motor kot... hehehe... welcome april... alamak! nak dekat dengan birthday la... glup! umur makin tua ^_^

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

12 comments:

  1. suka layan video mereka :D ingatkan budak2 u, rupa2nya sama umur.. haha

    ReplyDelete
  2. best kot tengok dia orang... ngeee~

    ReplyDelete
  3. tak pernah tengok lak.nanti la try search.hohoho

    ReplyDelete
  4. ok..baru nak search...hehehehe.. ^__^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Hanamiko Sakura,

    Kak Ros tak tengok lagi video ni...nanti boleh la tengok...

    ReplyDelete
  6. jom jom nak search jugak!heee~

    ReplyDelete
  7. akak tak penah tengok, tapi skrg ni mmg ramai yg berdakwah melalui hasil kreatif gini. sgt bagus & santai.

    ReplyDelete
  8. rajin betol dieorg buat vid !

    ReplyDelete
  9. prnh tgk video dorg...mmg lawak! hehehe

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...