Sunday, April 29, 2012

Blog alyzafisol.com Giveaway...

Konichiwa minna-san.. ^_^ (bajet nak cakap nihon pulak tetiba.. hahaha)

syukur alhamdulillah.. ramai yang berpuas hati, yang teruja, yang terharu dengan award yang aku buat.. sesungguhnya aku memang suka buat orang gembira dan happy walaupun hati ini terluka.. ewahh.. tapi aku betul2 happy :) (serius...)

tapi kan.. untuk makluman, ehem.. andai takdir menemukan kita.. ecehh.. mula2 korang akan jumpa aku.. first time aku akan diam.. diiiaammm.. je.. dan bila korang tengok aku.. "eh, sombongnya minah ni.." "erk, kenapa pula diam? dekat blog bukan main kecoh" dan macam2 lagi yang akan timbul di kotak pemikiran korang.. right? sedangkan first time aku ikut pergi kem.. ada sorang member aku cakap.. dia takut nak tegur aku sebab aku ni pendiam.. dan dia fikir aku ni sombong.. (serius...) dan aku tak tahu nak ubah macam mana perangai aku ni.. maybe sebab aku kureng bersosial dengan orang luar.. (sedangkan aku bercakap dengan orang pun dah tergagap-gagap.. contohlah.. bercakap dekat kaunter pertanyaan.. dan lain2 tempat lah) that why, aku suka menulis.. if nak berhubung dengan aku.. mesej2 je ek.. call2 tak payah.. hahaha.. tak tahu nak cakap apa.. jumpa orang pun kadang2 rasa kekok.. gerr~ tolong lah ubah cik Hanamiko.. kata nak jadi super saiya.. eh! haha, tak adalah.. nak jadi cikgu.. kalau nak jadi cikgu kena pandai berkata-kata kan? (tiba2 rasa rugi sungguh tak belajar ilmu mantik.. huwuuu~ T^T) dan aku mula jadi kecoh bila enjin dah panas.. haha.. jangan risau.. aku tak akan diam je sepanjang perjumpaan kita.. hehehe

eh! aku dah merepek...
orite, lupa kan kisah lalu yang entah apa entah.. hehe

okey, sekarang ni aku di tag oleh seorang kawan blogger yang bernama Inche Arelan.. (tiba2 teringat anime arale-chan.. hehehe.. jangan marah tau =P) dia suruh join GA daa.. hahaha, nasib baik syarat GA tu tak berapa ketat.. ermm.. macam kena follow itu lah.. loikee ini lah.. banyak sangat.. eden tak mampu lor.. hahaha.. andai tiba2 aku jadi blogger bertuah kena join GA atau Segmen atau Contest dengan syarat macam tu.. awal2 aku undur diri.. minta maaf sangat2 :) 

eh aku ni.. membebel pulak..

orite.. banner dah tempek.. =)

siapa nak join.. sila klik banner di atas.. kalau dah join benda2 ala macam ni.. mesti kena bagi mangsa.. HAHA.. dan mangsa itu adalah.. jeng jeng jeng~
Cik Yatt
MeeSupergirl

*yang belum ambil award aku sila >KLIK SINI<

MyLittleNote :: gerrr~ pening kepala.. dah pakai cermin mata pun masih pening.. penyakit lama datang kembali.. =) migrain time tengah hari... hahahaha.. Sya!! I need you.. picitkan kepala aku.. ahaha!

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

12 comments:

  1. betul ka hang pemaluuu niii?? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemalu...

      erk.. boleh lah malunya.. hahaha

      Delete
  2. xpe2.. lps nie i msg jee u .. tak yah call2.. hahaha !

    ReplyDelete
  3. wow! blog ni very the Japanese. cantik :)

    btw, sy singgah dari blog Arelan.

    salam kenal.

    :))

    ReplyDelete
  4. samalah, saya pun jenis pendiam kat dunia realiti, tpi bising kat laman maya...^^

    ReplyDelete
  5. thanks dear...and all the best to u... (^_^)

    ReplyDelete
  6. haha first time akan diam aje?ill make you noisy!hahah XD

    ReplyDelete
  7. datang dari GA yang sama...

    good luck dan salam perkenalan daripada Kancil...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil..

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. aka pun pemalu silalah percaya hik2.. anyway godluck k!

    ReplyDelete
  9. sy pon dh join sm segmen tu...slmt bersegmen :)

    follower ke 114

    ReplyDelete
  10. samalah... aku pun pemalu gak... tapi kejap jer... pastu mulala keluar tanduk... hikhikhik

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...