Thursday, April 19, 2012

Contest Doodle Glider...


sila buat muka terperanjat.. hahaha.. serius tak tahu yang Hanamiko Sakura yang kerjanya membebel di blog ni pandai buat doodle.. sila gelak sekali.. muahahaha!! sangat susah dan tersangat lah letih tangan ini yang asyik memegang tikus untuk melukis doodle.. edit itu, edit ini.. tapi bila keluar hasilnya.. puas hati.. berbaloi-baloi.. ngee~

Sugar Glider aku pun ada nama.. namanya.. Bajeng Mabor Wedok.. hah! amik kau.. panjang bebenor nama dia.. huh? korang tak paham nama sugar glider aku ni.. hehehe.. itu bahasa jawa punya nama.. saja, tuannya orang jawa.. binatangnya pun kena jawa juga.. hahaha.. okey! maknanya, tupai terbang betina.. hah! tu lah makna nama sugar glider aku ni.. hehehe

asalnya sugar glider aku, aku nak bubuh make up.. biar cun malawe.. tup2 lupa pulak nak bubuh.. tengok matanya.. purple gitu.. melathop macam diva.. hahaha..

eh!

panjang pulak pembuka kata aku ni ek.. mesti korang tertanya2 kenapa aku tiba2 buang tabiat lukis doodle malam2 cenggini.. hahaha.. apa lagi, tajuk entri dah contest.. of kos lah aku lukis doodle untuk join contest.. alhamdulillah.. berjaya juga aku lukis doodle ni.. chomel pulak tu.. kalau tak.. comot macam tuan blog.. hahaha.. contest ni aku join dari anjuran MIJ a.k.a Merah itu Jambu.. siapa2 yang pro bab2 buat doodle ni.. di persilakan join contest ni.. please!! *sambil buat muka merayu* sebab jika penyertaan kurang dari 15 akan dibatalkan.. huwuuu.. sila klik sugar glider dalam mangkuk maggi di bawah ini.. 


ampun Cik MIJ.. curi doodle untuk tujuan promosi.. minta maaf.. :)

MyLittleNote :: woha! hari ni sampai 2 entri aku post.. hahahaha.. apa kejadah aku ni.. lalalala~ 

Sakura menempek di entri ini:

:: Copyright Hanamiko Sakura ::

21 comments:

  1. hahahah..comel tapi sedih semacam je nampak sugar glider tu. :P

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak buat doodle ni ? =..=

    cuns !!

    ReplyDelete
  3. ganbatte uols
    kawaii jer ai tgk doodle tu

    ReplyDelete
  4. wahahah *sila tertawa


    Mantap dan Bagus.. :D
    mahu bikin macam tu jugak, Akak.. ^o^/

    ReplyDelete
  5. slmt mlm hana..

    #maaf jika da silap..

    ReplyDelete
  6. tak reti lukis doodle... huhuhu

    ReplyDelete
  7. amboiii,omeynya sugar glider tu..

    ReplyDelete
  8. cantik lahhhh .. whoaa . jeles ! hukkk .. mee smpy skg tatau nak lukis sugar glider nga wat ap . hahaha !

    ReplyDelete
  9. lukis pakai paint keh????
    waooo,, sangat lah tercantik ekk,, bajeng mabor wedok nieh,, :D

    ReplyDelete
  10. hek3...
    comel doodle tu =D
    cmne nk lukis eh?pkai PS ke?

    ReplyDelete
  11. hek3...
    comel doodle tu =D
    cmne nk lukis eh?pkai PS ke?

    ReplyDelete
  12. comelnyaa..awak ada paste kt sy punya link ke?xde nampak pon.jap2 sy g letak kt peserta eh..

    ReplyDelete
  13. memang susah kan nak buat binatang yang berbulu..

    tapi kenapa sugar glider ni nampak sedih je.

    ReplyDelete
  14. Jom Join Contest Saya
    -> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html
    Btw, Tomeyyy doodle

    ReplyDelete

berbudi, berbahasa, kemana pergi ingat sentiasa,
biar pun cantik, paras dan rupa,
akhlak mulia yang lebih utama,
budi bahasa dipelihara,
sopan santun dijaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...